Handtoilet AquaT Comfort en Compact

202.92 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode66804722901

Handtoiletten

De Johnson Pump - AquaT™ - Marine toiletten, verkrijgbaar in een groot aantal verschillende uitvoeringen, afgeleid van 3 basismodellen - standaard-elektrisch, premium- elektrisch of handbediend – , zijn ontworpen om in elke denkbare sanitaire situatie aan boord toegepast te worden.

De vakkundige afwerking en het goed doordachte ontwerp zijn opmerkelijke eigenschappen. Evenals de concurrerende prijs.

Gemaakt van verglaasd, wit porselein en volledig met corrosievaste onderdelen uitgerust. Het Johnson Pump AquaT™ Marine toilet is geluidarm, robuust en gemakkelijk schoon te maken.

Bij het elektrische Johnson Pump - AquaT™ - Marine toilet wordt de toevoer van spoelwater en afvoer van afvalwater volledig gescheiden geregeld. Allereerst wordt de pot gevuld met schoon water. daarna wordt het afval weggespoeld, waarna de pot weer leeg en schoon is. Zonder een bodem water die op en neer klotst. Uiteraard is een automatische terugslagklep onderdeel van het ontwerp.

De meeste modellen kunnen geleverd worden in een standaard, een afgeschuinde of een lage uitvoering. Op deze manier is ervoor gezorgd dat in vrijwel elke denkbare omgeving een toilet geplaatst kan worden. Bovendien zijn de toiletten verkrijgbaar in compact of comfort versie, waardoor uw natte cel uitgerust kan worden met het perfecte toilet. Ongeacht de afmetingen van de ruimte waar het toilet ingebouwd wordt.

Het AquaT™ - toilet is ontworpen om jarenlang probleemloos te functioneren. Als er onderdelen, zoals een nieuwe bril of een klep, nodig zijn, kunt u van de diensten van Johnson Pump’s wereldwijde netwerk gebruik maken.

Elektrische modellen worden geleverd met de befaamde Aqua Jet diafragma pompen in 12V of 24V uitvoering. De handbediende uitvoering is uitgerust met een ergonomisch ontwikkelde handpomp die naar zowel aan de rechter- als aan de linkerzijde van het toilet gemonteerd kan worden.

Toiletten worden over het algemeen beschouwd als “gewone” producten. Maar als u de AquaT™ - modellen bekijkt, kunt u vaststellen dat deze verre van gewoon zijn. Geruisarm, hygiënisch en betrouwbaar; het Johnson Pump - AquaT™ - toilet is geschikt voor toepassing in vrijwel elke toiletruimte op elk schip.

Technische gegevens: Compact toilet kleine pot
Toiletpot:
100% porselein
Toiletbril:
hout, met harde enamelcoating
Waterverbruik:
2-2,5 liter per spoeling


Afvoer:
Ø 38mm (1,5“) & 25mm (1“)
Inlaat:
Ø 19mm (0,5“)


Motor:
13 Amp (12V) of
7 Amp (24V) Aqua Jet pomp


Johnson Pump AquaT Handpomp Scheepstoilet,

Comfort Pot,

A=340mm, B=705mm, C=275mm, D=490mm, E=470mm, F=185mm,

inlaat Ø19mm, uitlaat Ø38mm, gewicht 9,6kg ( Soft-Close )

Comfort, handpomp toilet (grote pot)

Technische gegevens:

Toiletpot: 100% porselein
Toiletbril: hout, met harde enamelcoating
Waterverbruik: 2-2,5 liter per spoeling
Afvoer: Ø 38mm (1,5“) & 25mm (1“)
Inlaat: Ø 19mm (3/4“)
Motor: 13 A - 12 V of 7 A - 24V-Aqua Jet pomp
Toilet gemonteerd onder de water lijn en direct op het oppervlaktewa ter lozend. Toilet gemonteerd boven de water lijn en direct op het oppervlaktewa ter lozend. Toilet lozend in een vuilwatertank. Toilet staat lager dan de tank. Let op de beluchter. Toilet lozend in een vuilwatertank. Toilet staat hoger dan de tank. Let op de beluchter.

Toilet gemonteerd onder de water
lijn en direct op het oppervlaktewa
ter lozend.
Toilet gemonteerd boven de water
lijn en direct op het oppervlaktewa
ter lozend.
Toilet gemonteerd boven de water
lijn en direct op het oppervlaktewa
ter lozend.

Toilet lozend in een vuilwatertank.
Toilet staat hoger dan de tank. Let
op de beluchter.

Kortingsschema
  • 1+ = 15 %