Boeg/hekschroef inbouwen

 


WIE ZIJN WIJ:

-WIJ ZIJN EEN ALLROUND WATERSPORTBEDRIJF MET MEER DAN 25 JAAR ERVARING IN DE WATERSPORTBRANCE MET ALS SPECIALITEIT TECHNISCHE INBOUW.

WAARONDER OOK BOEGSCHROEF INBOUW:

ONDER DE COMPLETE INBOUW VAN EEN BOEGSCHROEF VERSTAAN WIJ:

- Het plaatsen en aflassen van de boegschroef pijp waarna de pijp en de randen aan de buitenkant voorzien word van 1 laag primer.

-Het aansluiten/installeren van de boegschroef op een bestaande accu (meestal de startaccu) of als dit gewenst wordt door de klant of technisch noodzakelijk is tegen meerprijs een extra geplaatste accu met een daarbijhorende diodebrug om deze extra accu te laden.

-Het plaatsen van een hoofdschakelaar (als dit noodzakelijk is indien de boegschroef niet aangesloten kan worden op de hoofschakelaar van de startmotor)met hoofdzekering.

-Het plaatsen van van een joystick(het is ook mogelijk om een tweede joystick aan te sluiten voor eventueel een tweede stuurstand dit is tegen meerprijs mogelijk).

-Als u van plan bent om door ons een boegschroef in te laten bouwen houd u er dan rekening mee dat uw schip binnen moet liggen en dat er 380 volt aanwezig moet zijn ivm lassen.

-Tegen meerprijs is het eventueel ook mogelijk via ons het water uit te gaan,informeer hiernaar.